Kim jestem?
Firma Gastro-polak jest młodą dynamicznie rozwijającą się firmą w Poznaniu ale działającą na terenie całego kraju, która na bazie wieloletniego doświadczenia w branży gastronomiczno-hotelarskiej dostarcza dla swoich klientów wysokiej jakości sprzęt do kuchni i restauracji. W oparciu o swoją wiedzę praktyczną z przyjemnością przedstawię ofertę dla właścicieli lokali gastronomicznych oraz zakładów żywienia zbiorowego proponując nowatorskie rozwiązania oraz sprzęt gastronomiczny najbardziej znanych i renomowanych producentów.

Oferta

Porcelana, szkło, sztućce, systemy bufetów śniadaniowych a także lady chłodnicze, piece konwekcyjno-parowe, kuchnie gazowe, kostkarki czy frytkownice to tylko niektóre ze sprzętów i urządzeń dostępnych w mojej ofercie. Pomimo stosunkowo krótkiego stażu Gastro-polak może pochwalić się współpracą z wieloma restauracjami, hotelami, pubami oraz placówkami żywienia zbiorowego którymi się opiekuje i regularnie realizuje kolejne zamówienia. Ale sprzęt i wyposażenie to nie wszystko, w mojej ofercie znajdą Państwo szeroki wybór mebli ze stali nierdzewnej które spełniają wysokie normy jakościowe są niezwykle trwałe, praktyczne i pozwalają utrzymać kuchnie na wysokim poziomie czystości.

Jakość

W trosce o wysoką jakość usług oferowane przez firmę wyposażenie, meble, urządzenia gastronomiczne spełniają rygorystyczne najwyższe normy jakościowe i są zgodne ze standardami HACCP. Pragnę nadmienić, że działalność nie opiera się tylko na sprzedaży ale również służę pomocą w doradztwie i zaplanowaniu Waszego lokalu. Dla naszych klientów przygotujemy do realizacji projekty technologiczne dla różnego typu lokali, które są zgodne ze wszystkimi aktualnie obowiązującymi przepisami oraz normami.

Wiedza i profesjonalizm

Drodzy inwestorzy chciałbym zapewnić, że Gastro-polak do każdego projektu podchodzi indywidualnie przekuwając swoje wieloletnie doświadczenie w branży na Wasze udane i funkcjonalne projekty. Pragnę również zapewnić, że moi biznesowi partnerzy którzy mnie wspierają to wysokiej jakości specjaliści którzy współuczestniczą w realizacji najtrudniejszych projektów od A do Z gastronomii.